Like me on Facebook

Standaard

Jij! Ja, jij daar! Die mooie, getalenteerde, intelligente, spellen spelende mens die deze tekst aan het lezen is. Ik heb fantastisch nieuws voor jou. Voortaan zal je me nooit meer hoeven te missen.

Via mijn Facebook pagina blijf je steeds op de hoogte van mijn laatste nieuwe schrijfsels over mijn leven in spellenland.

Doe me een plezier en klik hier:

@ditteriosracedoorspellenland

Bedankt!

Gaat mijn blog verdwijnen? Neen hoor. Voor de langere blogberichten en langere recensies kan je nog steeds hier terecht. Voor korte en snelle updates vind ik Facebook een stuk makkelijker. Vandaar deze beslissing.images

Een suggestie over “Like me on Facebook

  1. Remco

    Ik zag op je Facebook pagina dat je Space Cadets had geprobeerd, maar dat het niet helemaal uit de verf kwam. Ik heb geen Facebook, dus vandaar maar als reactie op dit bericht: probeer Captain Sonar! Ook een party spel, ook met verschillende rollen, maar veel simpeler en ook nog eens competitief door met twee teams tegen elkaar te strijden. Ieder team is de bemanning van een onderzeeër en dient de andere onderzeeër te vernietigen, in real time! Een zeer spannend potje zeeslag deluxe als je het mij vraagt. Aanrader!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s