Zomerspel is er voor iedereen!

Standaard

Elke keer als ik een spel heb gespeeld, log ik die speelbeurt in een grote online database…

Met spijt in het hart zal ik een bordspel moeten verkopen, want mijn spellenkast wordt stilaan te klein voor mijn collectie van meer dan 200 bordspellen…

Ik speel gemiddeld één spel per dag… Behalve in het weekend, dan speel ik meerdere spellen per dag…

Voor velen zullen deze zinnen heel vertrouwd in de oren klinken. Vele anderen zullen hierbij hun wenkbrauwen eens heel hoog fronsen.

Net als vorig jaar willen we naast de fanatieke veelspelers ook de wenkbrauwfronsers aantrekken. Daarom zullen er ook dit jaar naast honderden bordspellen een aantal evenementen op Zomerspel worden georganiseerd.

Team marketing is zo gek als een achterdeur!

Wanneer team marketing brainstormt over western activiteiten op Zomerspel, dan mag je je aan alles verwachten! Hou je vast aan de takken van de bomen!

– Wat denk je van koetje kak? We zetten een koe aan de ingang van Zomerspel. De bezoekers kunnen dan raden waar de koe haar vlaai zal droppen.

– Wie gaat achteraf de boel opkuisen?

(grote stilte)

– Als we die koeien dan toch moeten huren, kunnen we ze meteen ook laten melken door onze bezoekers.

– Pas op dat we geen problemen krijgen met GAIA! Ik heb een beter idee! We huren een houten koe!

En zo kwam het idee tot stand om houten koeien met uiers op Zomerspel te voorzien. Wie de uitdaging aandurft, kan deze koeien volledig komen leegmelken op Zomerspel 2016.

Het ene idee is nog niet gaan liggen of er borrelt al een nieuw idee op:

– Ik zie het wel zitten om te Line dancen op Zomerspel, dat past perfect in ons thema!

– Stefan, dan vind ik wel dat jij je als cancan-danseres moet verkleden!

– Deal!

Katrien heeft speciaal voor Stefan een mooie cancan-jurk gemaakt. Wij zijn alvast benieuwd of Stefan de uitdaging aandurft om deze jurk op Zomerspel te dragen. Jullie ook?

DSC_0992Team marketing heeft blikken dozen gemaakt met daarop afbeeldingen van een aantal kernmedewerkers van Zomerspel. Onze bezoekers moeten proberen om deze blikken omver te knallen. Het wapen (pijl en boog, katapult,…) dat we gaan gebruiken, ligt nog niet vast. Momenteel voeren we hierover gesprekken met onze dienst veiligheid.

Er zal ook een photo booth op Zomerspel aanwezig zijn: The Jail. Als een echte crimineel ram je je hoofd door het gat en vervolgens trek je je meest gemene blik terwijl de lichtflitsen in het rond zullen vliegen.

Naast een cursus poseren aan de photo booth, een cursus koeien melken en een cursus schieten op blikken, zal je op Zomerspel ook een cursus lassowerpen kunnen volgen.

Voor de kinderen is er opnieuw een kids corner! Hier zullen de kleine indiaantjes zich volop kunnen uitleven. Knutselen met cowboyhoeden, indianenveren en tipi’s; tekenen en kleuren; grime en nog veel meer.

Jong of oud, Zomerspel is er voor iedereen!

2 suggeties bij “Zomerspel is er voor iedereen!

  1. Hans

    Zal er net zoals vorig jaar ook een springkasteel of iets dergelijks zijn om de allerkleinsten bezig te houden? Dit was vorig jaar voor ons ideaal: onze jongen van 3 leefde zich uit op het springkasteel terwijl we met de 2 oudere kinderen familiespellen speelden.

    Like

  2. ditterio

    Ja, er zal opnieuw een springkasteel zijn. Daarnaast wordt de kids corner groter dan vorig jaar. Naast het springkasteel zijn er nog heel wat toffe activiteiten voorzien voor de kleinsten. Ze kunnen zich laten grimmen, ze kunnen zich verkleden als cowboy of indiaan en er kan worden geknutseld, getekend, enz. Ze staan onder toezicht van een team animatoren die hun uiterste best doen om je kinderen de dag van hun leven te bezorgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s