Zomerspel 2015: artiesten gezocht!

Standaard

Op 20 en 21 juni 2015 organiseren wij een Zomerspel-evenement in de Eskimofabriek te Gent. Zomerspel is een Gents spellenfestival. Het spelen van gezelschapsspellen is een echte sociale, gezellige en culturele activiteit waarmee we iedereen willen laten kennis maken.

Naast een grote speelzaal vol actuele bordspellen is er ook een grote evenementenhal waar we animatie voor jong en oud willen brengen in een Caraïbisch piraten thema.

Zomerspel wordt georganiseerd door Zomerspel vzw en heeft geen commercieel doel. Zomerspel is volledig afhankelijk van sponsors, spellenliefhebbers en vrijwilligers.

Om een unieke sfeer te creëren, zijn wij op zoek naar tal van artiesten. Ben jij een straatmuzikant, een goochelaar, een jongleur, een circusartiest, een clown, een levend standbeeld, een grimeur, een karikaturist of kan je onze bezoekers op een andere, leuke manier entertainen? Dan nodigen we je graag uit om op te treden op Zomerspel.

Wie met ons wil meewerken, ontvangen we met open armen. Zie jij het zitten om op ons evenement op te treden? Stuur ons een email met je voorstel naar: evenementen@zomerspel.be

Alvast bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s