Zomerspel gaat LIVE op 21 april om 20u30

Standaard
Op (paas)maandag 21 april 2014 om 20u30 zal Zomerspel voor de allereerste keer LIVE uitzenden met de allereerste SPELLEN SHOWCASE! Op deze website zal je via LIVE STREAM de hele show kunnen volgen. De host Stefan en co-hosts Jan en ikzelf hebben er alvast heel veel zin in!
In deze eerste show zullen wij uitgebreid het concept van Zomerspel voorstellen. We gaan spreken over de filosofie van Zomerspel, de verschillende zalen met elk hun eigen sfeer, de tweedehandsmarkt, de spellenwinkel en het originele boekingssysteem om spellen te kunnen reserveren.
Hou vanaf 21 april 2014 zeker ook de website van Zomerspel in de gaten. Vanaf dat moment zullen er veel updates op de website plaatsvinden. Het unieke boekingssysteem, het reglement van de tweedehandsmarkt en meer informatie over de verkoop zullen online verschijnen.
Uiteraard zullen wij ook het drukke, maar bijzonder leuke PROGRAMMA VAN DE SPELLEN SHOWCASE op zaterdag en zondag voorstellen. In deze SPELLEN SHOWCASE krijgen we op 21 en 22 juni 2014 een aantal heel interessante mensen uit de spellenwereld op bezoek. Ik denk aan spelauteurs, speluitgevers, spellenclubs, blogschrijvers, Bordspelmania en nog veel meer! We hebben een aantal hele mooie namen kunnen strikken. Deze namen zullen we op 21 april met grote trots aan jullie voorstellen.
Tenslotte zullen we een LIVE CHAT op poten stellen waarbij jullie al jullie vragen over Zomerspel aan ons kunnen afvuren vanuit jullie luie zetel.
Kom luisteren op 21 april vanaf 20u30, LIVE en laat je verrassen door de wondere wereld van het Gentse spellenfestival Zomerspel!
Tot dan!
Het Showcase Team,
Stefan, Jan en Dieter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s